چیتاگرام

در حال بارگذاری...

ثبت نام

آشنایی با مرکز تحقیقاتی چیتا

این مرکز جهت پژوهش، توسعه، طراحی و ساخت تجهیزات هوشمندسازی و خودران‌سازی خودروها و دیگر وسایل نقلیه و همچنین در بلندمدت طراحی و ساخت این محصولات فعالیت می‌کند.
در مرحله اول هدف تحقیق و پژوهش بر روی سیستم‌هایی است که به افزایش ایمنی وسایل نقلیه و به خصوص خودروها کمک می‌کنند. در مرحله بعد تحقیق و پژوهش بر روی سیستم‌هایی که با حفظ و افزایش ایمنی سرنشینان و عابرین، کنترل وسایل نقلیه را به صورت هوشمند و خودکار انجام می‌دهند. در مرحله بعد پژوهش بر روی وسایل نقلیه‌ای که به صورت هوشمند و خودران عمل کرده و نیاز به راننده یا خلبان ندارند. این وسایل نقلیه اعم از موتورسیکلت‌ها، خودروها، پهپادها، قایق و کشتی‌ها ، هواپیماها و جت‌ها و فضاپیماها هستند.

cheetah logo
مرکز پژوه، توسعه و ساخت در حوزه خودروهای هوشمند

سایر فعالیت های چیتا​

در این بخش با اهداف و فعالیت های مرکز چیتا آشنا شوید.

۱. تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه برنامه نویسی، هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، طراحی سخت افزار و به طور کلی تربیت متخصص در زمینه وسایل نقلیه هوشمند و خودران.

۲. جذب دانشجویان نخبه کارشناسی ارشد و دکترا جهت انجام تحقیقات و پروژه های کاربردی مرتبط با وسایل نقلیه هوشمند و خودران که شامل زیرتخصص های مختلفی از جمله هوش مصنوعی می شود.

۳. جذب همکاری شرکت ها و دانشگاه های بین المللی فعال و متخصص در حوزه وسایل نقلیه هوشمند و خودران.

۴. ترویج و توسعه دانش عموم مردم و همچنین دانش متخصصین دانشگاهی در حوزه وسایل نقلیه هوشمند و خودران.

۵. برگزاری نمایشگاه های تخصصی و مسابقات دانشجویی، دانش آموزی و تخصصی در حوزه وسایل نقلیه هوشمند و خودران.

۶. انتشار مقالات و مجلات تخصصی و عمومی در حوزه وسایل نقلیه هوشمند و خودران

۷. برگزاری همایش های تخصصی و گردهمایی های متخصصین در حوزه وسایل نقلیه هوشمند و خودران

۸. توسعه و پیشرفت صنعت خودروسازی کشور با پژوهش، توسعه ، طراحی و ساخت تجهیزات مرتبط با وسایل نقلیه هوشمند و خودران و به خصوص خودروهای هوشمند و خودران

۹. توسعه نرم افزارهای مرتبط با این حوزه

۱۰. جذب سرمایه های داخلی و خارجی برای پیشرفت این صنعت

۱۱. انجام پروژه های بین المللی و صادرات محصولات مرکز به منظور ارزآوری و کمک به اقتصاد کشور

مدیر و موسس: دکتر علی پارسا

علی پارسا مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را در رشته ي مهندسی برق گرایش کنترل از دانشگاه تهران دریافت کرده است. وي چندین سیستم و دستگاه را در زمینه ي خانه ي هوشمند در آزمایشگاه مکاترونیک دانشگاه تهران طراحی و اجرا کرده است و دو اختراع در این زمینه به ثبت رسانده است…

dr.parsa